11:56 , уторак , 19 фебруар 2019
Početna / BIH / 3.DECEMBRA FORUM ODGOVORNOSTI

3.DECEMBRA FORUM ODGOVORNOSTI

Odsjek za odnose s javnošću Grada Bijeljina, poziva Vas na Forum odgovornosti, koji će se održati 3. decembra u Galeriji Centra za kulturu, sa početkom u 16.00 časova

bnbnb0101

Forum odgovornosti predstavlja jedan od oblika direktne komunikacije Gradonačelnika i predstavnika gradske uprave sa građanima, kojim ima za cilj jačanje transparentnosti rada lokalne uprave i povjerenja između lokalne vlasti i građana.

Upoznajte se sa ostavrenim i neostavrenim rezultatima lokalne uprave u tekućoj godini, kao i sa planom za narednu godinu.

Učestvovanjem u Forumu odgovornosti, Iskoristite mogućnost da direktno postavite pitanja odgovornima i da od njih dobijete odgovore o aktuelnoj situaciji u našoj lokalnoj zajednici.

Predstavnici lokalne uprave na čelu sa Gradonačelnikom će predstaviti realizovane aktivnosti u prvih devet mjeseci 2015. godine i plan aktivnosti za 2016. godinu.

Predviđeno vrijeme trajanja foruma odgovornosti je 90 minuta, a nakon uvodne prezentacije, građani će Gradonačelniku moći da postave pitanje iz nadležnosti Gradske uprave.

U zaključcima foruma biće sažeti planovi izvršne gradske vlasti do kraja 2016. godine koji će služiti kao polazna osnova za mjerenje rezultata njenog rada na narednom Forumu odgovornosti.

 

Izvor: Bijeljina Danas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *