4:29 , уторак , 20 август 2019
Početna / BIJELJINA / BESPLATNE RADIONICE NAMIJENJENE MLADIMA

BESPLATNE RADIONICE NAMIJENJENE MLADIMA

U Bijeljini će od 5. do 7. novembra biti održane besplatne obrazovne radionice namijenjene mladima od 18 do 30 godina u okviru programa „Koka-kolina podrška mladima u BiH“, najavljeno je iz Gradske uprave.


Tema radionica i interaktivnih predavanja biće lični razvoj, samoprocjena, komunikacija, organizacija vremena, prodajne vještine, pregovaranje, upravljanje i realizacija projekata, strateško i poslovno planiranje i finansijska pismenost.

Trodnevnu edukaciju pod sloganom „Nauči više, primijeni znanje i kreni dalje“ vodiće sertifikovani treneri koji polaznicima omogućuju da, na njima prilagođen način, razvijaju kompetencije i unapređuju postojeća znanja.

Organizatori ističu da je posebna vrijednost projekta u posvećenosti i uključenosti zaposlenih koji polaznicima prenose dobre primjere „Koka-koline“ prakse poslovanja i vještine koje se stiču praktičnim radom.

Od početka godine kroz ovaj program je prošlo skoro 500 mladih sa područja Banjaluke, Istočnog Sarajeva, Brčkog, Sarajeva, Mostara, Livna, Tuzle, Bihaća i Zenice.

Radionice u Bijeljini biće održane u Centru za kulturu „Semberija“.

IZVOR: SRNA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *