23:01 , četvrtak , 14 decembar 2017
Početna / BIJELJINA / BIJELJINA DOBIJA NOVI KRUŽNI TOK

BIJELJINA DOBIJA NOVI KRUŽNI TOK

Sredinom jula trebalo bi da počnu radovi na završnom dijelu projekta izgradnje sistema za prikupljanje i prečišćavanje otpadnih voda u Bijeljini. U okviru projekta biće izgrađena još jedna kružna raskrsnica kod „Bleda“.

130729101

Realizacijom ove faze, koja će koštati oko osam miliona evra, na sistem će biti priključena domaćinstva koja se nalaze u dijelu grada između ulica Srpske vojske i 27. marta, kao i u Ulici Dimitrija Tucovića.

Saobraćaj u ovom dijelu grada će na vrijeme biti preusmjeren na alternativne pravce, tako da izvođenje radova neće predstavljati veći problem za funkcionisanje života u gradu. 

Predviđeno je da radovi traju osamanaest mjeseci, a izvodiće ih preduzeća „Higra“ i „Buk promet“. Završetkom ovog dijela projekta biće obezbijeđeno preko dvije i po hiljade novih priključaka na kanalizacioni sistem.

U okviru projekta biće izgrađena i kružna raskrsnica između ulica 27. marta, Srpske vojske, Nikole Tesle i Žrtava fašističkog terora, čime će biti riješen problem usporenog odvijanja saobraćaja na ovoj raskrsnici.

IZVOR-INFOBIJELJINA

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *