14:36 , петак , 20 јул 2018
Početna / BIH / BORENOVIĆ: 2016. GODINA KLJUČNA ZA RAZVOJ PDP-A

BORENOVIĆ: 2016. GODINA KLJUČNA ZA RAZVOJ PDP-A

Predsjednik Partije demokatskog progesa /PDP/ Branislav Borenović izjavio je danas da je Gradski odbor PDP-a u Bijeljini jedan od najstabilnijih i najjačih, te da je 2016. godina jedna od ključnih za razvoj ove stranke.

vlcsnap-2016-01-19-15h43m28s703

„Ovo će biti godina u kojoj ćemo testirati da li je tranzicija rukovodstva PDP-a prošla na najbolji mogući način, godina u kojoj moramo pokazati neku vrstu naše snage da smo spremni za lokalne izbore“, rekao je Borenović na obilježavanju slave Gradskog odbora PDP-a Bijeljina – Bogojavljenje.

On je rekao da se u 2016. godini mogu desiti i još neke izborne aktivnosti, a da je PDP već spreman da krene u njih.

„PDP već od sutra kreće u izborne aktivnosti u kojima će pokazati da je jedan od najbitnijih oslonaca i osnov razvoja Republike Srpske u narednom periodu, kao i jedna od ključnih stranaka Saveza za promjene“, naveo je lider PDP-a.

On je mišljenja da Republici Srpskoj trebaju promjene, te izrazio uvjerenje da će se to i desiti u 2016. godini, a najkasnije 2018.

Predsjednik Gradskog odbora PDP-a Slaviša Marković rekao je da je prošla godina za njih bila uspješna, da su obnovili dosta mjesnih odbora i dobili novih članova, te da očekuju da ova godina bude u znaku PDP-a.

On je dodao da se Gradski odbor sprema za lokalne izbore i da očekuje veliku podršku birača. 

Izvor-Info Bijeljina

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *