3:09 , nedelja , 19 novembar 2017
Početna / REPUBLIKA SRPSKA / ĐACI NASAMARILI PROFESORA U DOBOJU

ĐACI NASAMARILI PROFESORA U DOBOJU

Kako stvari stoje, profesor dobojske Saobraćajne i elektro-škole, tridesettrogodišnji S. B. neće krivično odgovarati zbog toga što su njegove eksplicitne fotografije preplavile društvene mreže

rs Srednjoskolski-centar-u-_620x0

Dosadašnja istraga nije potvrdila sumnje dijela javnosti da je profesor fotose svog nagog tijela slao maloljetnoj učenici.

Prema njegovom iskazu, direktoru škole Spasoju Vasiljeviću i inspektorima CJB, on je od djevojke sa kojom se na „Fejsbuku“ dopisivao tražio i na uvid dobio ličnu kartu, prije nego što je otpočela prepiska sa lascivnim sadržajem i golišavim fotografijama. Devojka je, po ličnoj karti, imala 29 godina.

Prema saznanjima „Večernjih novosti“, ta „devojka“ je, zapravo, grupa dokonih učenika koji su, znajući sklonosti profesora ka avanturizmu i poznatog po priličnoj naivnosti, riješili da se sa njim poigraju.

„Navukli“ su ga na priču o djevojci zainteresovanoj za avanturu. Međutim, očigledna je namjera učenika bila i da ga diskredituju iz njima znanih razloga, tako da je na kraju krajeva profesor imao najviše štete.

Osramoćen, teško je i pretpostaviti kako će se pojaviti pred učenicima, ako se uopšte i pojavi.

ŠALjIVI KOMENTARI

Na tvrdnje profesora S. B. da je prije intimnije prepiske i slanja svojih obnaženih fotosa tražio i od navodne djevojke putem „Fejsbuka“ dobio kopiju lične karte, na društvenim mrežama sugrađani su mu sugerisali da je trebalo da traži i uverenje o državljanstvu.

Ukoliko se radilo o kopiji lične karte, navodili su u svojim šaljivim komentarima, trebalo je da traži da je ona ovjerena, i to ne starija od šest mjeseci!

IZVOR- Večernje novosti

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *