15:14 , среда , 20 јун 2018
Početna / REGION / DANIMA SLAVILI DOBITAK AUTOMOBILA, A ONDA SAZNALI DA SU NAPRAVILI GREŠKU

DANIMA SLAVILI DOBITAK AUTOMOBILA, A ONDA SAZNALI DA SU NAPRAVILI GREŠKU

Profesionalni vozač iz okoline Prijepolja Zlatko Nestorović (40) kaže da se radovao do besvesti, a zatim doživeo šok.

Tan2017-2-1_103621321_0

Otkriven je još jedan slučaj neispravnog učešća u nagradnoj igriUzmi račun i pobedi“, od ukupno tridesetak, a poslednji u nizu tiče se dečaka Ilije (11) koji je ostao uskraćen za automobil.

Kako piše list Alo!, njegov otac Zlatko Nestorović (40) adresirao je pošiljku sa 10 uredno prikupljenih fiskalnih računa, a kovertu je imenovao na sina sa nadom da će mu doneti sreću.Bog je pogledao moje dete, dao mu da bude srećković među nekoliko miliona ljudi. Radovao se do besvesti, a zatim je doživeo šok i ja sada ne mogu da mu objasnim da auto neće biti parkiran u našem dvorištu. Sin mi je sada pod stresom. Mi nemamo pristup internetu da bih video pravila, a na televiziji nijednom nisam čuo to pravilo. Ma bruka i sramota, samo se poigravaju sa građanima – negoduje ovaj profesionalni vozač iz okoline Prijepolja.

Kako kaže, posalo je još nekoliko koverti, ali ne bi voleo da ih izvuku da mu se Ilija ne bi više nervirao.

– Niti ću ja nastaviti da šaljem, izgubio sam poverenje u državu. Toliko sam slavio, puna mi je kuća bila, tri sata mi je zvonio telefon bez prestanka. Obradovao sam se, jer trenutno vozim auto 20 godina star, a taj novi bi nam baš dobro došao – zaključio je Zlatko.

 

IZVOR-TELEGRAF.RS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *