15:31 , понедељак , 17 децембар 2018
Početna / VIJESTI / HRONIKA / DEVOJČICU NAPALE ZBOG MOMKA? BANJALUČKE SREDNJOŠKOLKE ŽRTVU SAČEKALE U HAUSTORU I PRETUKLE JE

DEVOJČICU NAPALE ZBOG MOMKA? BANJALUČKE SREDNJOŠKOLKE ŽRTVU SAČEKALE U HAUSTORU I PRETUKLE JE

Pet devojčica koje su pretukle učenicu 9. razreda osnovne škole policija je identifikovala, a protiv njih će biti podnesen izveštaj Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci zbog sumnje da su počinile krivično delo zlostavljanje, mučenje i drugo neljudsko i ponižavajuće ponašanje. Prema nezvaničnim informacijama, motiv brutalnog premlaćivanja 14-godišnje maloletnice je osveta.

zlostavljanje

 

 

 

 

 

Navodno, devojčica je poljubila momka jedne članice ove nasilne grupe, zbog čega su organizovale osvetu. Četiri srednjoškolke su napale i povredile tinejdžerku (14), a jedna od njih sve je snimala telefonom. Žrtvu su sačekale u jednom haustoru u centru grada gde su je napale i pretukle.

 Celi slučaj razotkriven je nakon što se majka pretučene devojčice obratila policiji. U međuvremenu je jedan banjalučki portal obavestio istražne organe da poseduje snimak na kojem se vidi brutalno premlaćivanje devojčice u subotu naveče.

Radi zaštite maloletnice snimak ipak nije obavljen, ali ga je policija izuzela i poslužiće kao dokaz u daljem postupku.

“Klekni, izvini se, poljubi mi đon”

Portal navodi da se na snimku vidi kako više devojaka nasrće na žrtvu, udaraju je rukama, vrijeđaju i šutaju nogama. Nakon toga slede scene nalik akcionom flimu u kome od žrtve zahtevaju da klekne i da im se izvini.

– Klekni, izvini se, poljubi mi đon – govori jedna od nasilinica, dok je ostale podržavaju smehom, prenosi srpska cafe.

Žrtva je na to negodovala pa su nasilnice nastavile da je šutiraju i tuku. Na snimku se vidi i kako žrtva briše krv iz usta, dok joj nasilnice dobacuju: “Opraćemo mi krv! Ne brini se!”

 

Izvor: Blic.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *