20:01 , уторак , 22 јануар 2019
Početna / REPUBLIKA SRPSKA / DODIK: VJEROVATNO JE PRIPADNIKU AL KAIDE LAKŠE UĆI U AMERIKU, NEGO MENI!

DODIK: VJEROVATNO JE PRIPADNIKU AL KAIDE LAKŠE UĆI U AMERIKU, NEGO MENI!

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da još nije dobio vizu za odlazak u SAD i da ga niko ništa nije obavijestio, te da ne zna da li je ili nije odbijen njegov zahtjev za dobijanje vize.

dodikviya
„Uglavnom, suviše je kratko vrijeme da bih sada potvrdio avionske karte, da ih uplatim, da rezervišem hotel. Ide još ljudi sa mnom, to nije mali novac. Nisam mogao da prihvatim da se to sve plati sa neizvjesnošću dobijanja vize i da, sa druge strane, zbog toga trpi budžet Republike Srpske. Sad mi je žao što sam uopšte podnio zahtjev za vizu“, izjavio je Dodik.

On je uzrazio uvjerenje da će s novom administracijom imati bolji kontakt.

„Što se tiče ovog trenutka, nisam htio da trgujem s interesima Republike Srpske, i to nekima u Ambasadi SAD u Sarajevu nije odgovaralo, i zato sam 15 dana čekao vizu, što je nevjerovatno. Vjerovatno je nekom pripadniku Al Kaide lakše ući u Ameriku, nego meni“, naglasio je predsjednik Srpske.

Dodik je obavijestio organizatore svečanosti povodom inauguracije novoizabranog predsjednika SAD Donalda Trampa da je, nažalost, morao da otkaže najavljeni dolazak u Vašington, jer još nije dobio vizu za ulazak u SAD.
Izvor: Nezavisne Novine

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *