6:19 , субота , 24 август 2019
Početna / REPUBLIKA SRPSKA / DRAŠKO STANIVUKOVIĆ POZVAO GRAĐANE RS-A DA SE OKUPE NA TRGU KRAJINE, NAJAVIO PERFORMANS

DRAŠKO STANIVUKOVIĆ POZVAO GRAĐANE RS-A DA SE OKUPE NA TRGU KRAJINE, NAJAVIO PERFORMANS

Naime, u kratkom videoisječku Draško Stanivuković je kazao kako su stanovnicima RS-a, iako svi nisu imali lisice na rukama, ruke već odavno vezane jer se ne smiju pobuniti protiv vladajućih struktura.

„Da li radite na Kliničkom centru? Da li smijete reći da tamo stanje nije dobro? Ne smijete, jer dobit ćete otkaz. Da li ste profesor, nastavnik, učitelj, da li smijete reći da mladi odlaze i da je obrazovanje loše? Ne smijete, jer dobit ćete otkaz. Da li smijete da kažete glasno ono što mislite? Ne smijete, jer dobit ćete otkaz. Dakle, ruke su vam vezane iako zvanično nemate lisice“, kazao je Draško Stanivuković.

On je pozvao sve građane da se udruže i da zajedničkim snagama sami sebi skinu lisice s ruku te da se na taj način oslobode i krenu u promjene.

„Vi, koji možda likujete na sve ovo, kažete neka hapse, neka batinaju, sutra vi možete da bijete sopstvenu bitku zato što vam sin pet godina nema posao i zato što ste smijenjeni iako ste bili dobar direktor, ali niste slušali, ili zato što vas deložiraju iz sopstvenog stana ili zato što su vam djeca kilometrima van zemlje, mi vam se u tom trenutku nećemo smijati nego ćemo tu biti zajedno“, dodao je on.

Na samom kraju klipa Stanivuković poziva građane RS-a da smanje likovanje i smijanje, a da rade na zajedničkoj borbi i jedinstvu kako bi svima bilo bolje.

IZVOR-KLIX.BA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *