15:36 , понедељак , 23 април 2018
Početna / BIH / DUŽA ČEKANJA NA GRANIČNIM PRELAZIMA

DUŽA ČEKANJA NA GRANIČNIM PRELAZIMA

Na graničnom prelazu Velika Kladuša, na izlazu iz BiH, usljed pojačanog intenziteta saobraćaja, vozila čekaju dva časa, a na prelazu Gradina/Jasenovac duže od sat vremena, saopšteno je iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske.

20170502152729_424383

Na prelazu u Brodu se na izlazu se čeka duže od pola sata, a oko pola časa na prelazima Gradiška, Kozarska Dubica, Kostajnica.

Na graničnom prelazu Popovi na ulazu u BiH čeka se 20-tak minuta, a na ostalim prelazima zadržavanja su, za sada, kraća.

Iz AMS napominju onima koji putuju u inostranstvo da provjere važnost dokumenata neophodnih za prelazak granice, kao što su zeleni karton, saobraćajna i vozačka dozvola, pasoš.

Zbog radova na području Hrvatske, povremeno se na graničnim prelazima Brod-Slavonski Brod i Orašje-Županja formiraju duže kolone vozila.

Budući da je danas mnogima posljednji dan produženog prazničnog vikenda, pojačan je intenzitet saobraćaja na većini putnih pravaca, pa se vozačima skreće pažnja na opreznu vožnju i poštovanje saobraćajne signalizacije.

 

IZVOR-AMS RS

FOTO-NEZAVISNE

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *