22:22 , четвртак , 17 јануар 2019
Početna / BIJELJINA / FERGUSON U PRVOJ POSJETI BIJELJINI

FERGUSON U PRVOJ POSJETI BIJELJINI

zPf8jF-Edward Ferguson-548x310-quadrant(T)Britanski ambasador u BiH Edvard Ferguson danas će u Bijeljini razgovarati sa gradonačelnikom Mićom Mićićem, te sa rektorom Univerziteta u Istočnom Sarajevu Radoslavom Grujićem.
U Bijeljini će biti održana prezentacija i diskusija sa studentima i predstavnicima brojnih institucija iz Bijeljine o temi „NATO i pitanja odbrane“, saopšteno je iz Ambasade Velike Britanije u BiH.

Uz britanskog ambasadora, govoriće i ambasador Slovačke Jan Pšenica, komandant NATO u BiH brigadni general Žizel Vilc i predstavnik Oružanih snaga BiH brigadir Velibor Purković.

Za 10.45 časova u Gradskoj upravi Bijeljina predviđen je susret britanskog i slovačkog ambasadora sa gradonačelnikom Bijeljine, a za 11.45 časova na Fakultetu poslovne ekonomije učesnici diskusije i rektor daće izjave za medije.

Na Fakultetu poslovne ekonomije za 12.15 časova predviđeno je fotografisanje početka diskusije o NATO, a za 15.15 časova u Osnovnoj školi „Meša Selimović“ u Janji predviđene su izjave o projektima obnove nakon poplava.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *