5:53 , уторак , 19 фебруар 2019
Početna / BIJELJINA / FPE: OD PONEDELJKA UPIS NA MASTER STUDIJ

FPE: OD PONEDELJKA UPIS NA MASTER STUDIJ

Nakon prvog upisnog roka, ostalo je još 31 slobodno mjesto za upis na master studij na Fakultetu poslovne ekonomije Bijeljina, Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

centar-za-vosoko-obrazovanje-bn

Fakultet poslovne ekonomije (FPE) na drugom ciklusu studija, master studiju, upisuje studente na tri studijska programa: Digitalna ekonomija, Međunarodna ekonomija, i studijski program Finansije, bankarstvo i osiguranje.

Prijavljivanje kandidata za drugi upisni rok počinje u ponedeljak 16. oktobra, a završava 20. oktobra, dok je polaganje prijemnog ispita predviđeno za 23. oktobar sa početkom u devet časova.

Upis primljenih kandidata počinje 25, a završava 27. oktobra.

Studijski programi FPE koncipirani su po ugledu na programe vodećih svjetskih fakulteta iz oblasti biznisa i državne administracije, a veliki broj studenata FPE zaposlen je u državnoj upravi, javnim i privatnim preduzećima, što pokazuje da su poslodavci prepoznali kvalitet generičkog znanja koje Fakultet poslovne ekonomije pruža svojim studentima.

FPE obrazuje stručnjake iz oblasti finasija, informacionih tehnologija, osiguranja, međunarodne ekonomije i digitalne ekonomije, a studenti drugog ciklusa, nakon završetka studija stiču zvanje Master ekonomije. Studij drugog ciklusa traje 1 godinu (2 semestra).

Fakultet ima potpisane sporazume o saradnji sa vodećim ekonomskim fakultetima u zemlji i regionu, a od 2016. godine FPE je postao MikroTik akademija koja studentima omogućava obuku i sticanje prepoznatljivog industrijskog MTCNA (MikroTik Certified Network Associate) sertifikata.

Redovno se organizuje studentska praksa na osnovu sporazuma o poslovno tehničkoj saradnji koji su zaključeni sa mnogobrojnim ustanovama, preduzećima, firmama, bankama, osiguravajućim kompanijama, i drugim poslovnim subjektima. Sve dodatne informacije o upisu, kandidati mogu dobiti na broj telefona 055/415-200 ili na web stranici fakulteta www.fpe.unssa.rs.ba.

 

Izvor: Bijeljina Danas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *