13:21 , петак , 22 јун 2018
Početna / REGION / GODINU DANA OD MANDINE SMRTI

GODINU DANA OD MANDINE SMRTI

Jedan od najpopularnijih i najtalentovanijih srpskih glumaca, Milorad Mandić Manda, preminuo je pre tačno godinu dana, ali njegove uloge nastavljaju da mame kako osmehe, tako i suze, a kolege se rado sećaju saradnje sa njim.

„Džordž Bernard Šo je rekao: ‘Život izjednačuje sve ljude. Smrt otkriva izuzetne’. Mi smo, doduše, nekako uvek znali da je naš Milorad Mandić Manda poseban čovek. Svakog dana smo svedočili njegovoj velikoj posvećenosti, energiji, odlučnosti, upornosti i ljubavi koju je imao za svakoga“, ističu iz pozorišta „Boško Buha“.

manda2-696x456

Iz pozorišta gde je Manda dugo godina nastupao, saopštili su da su znali da je izuzetan, ali su to ponekada uzimali zdravo za gotovo, misleći da će uvek biti tu.

„Mislili smo da će naš zajednički put mnogo duže trajati. Da imamo još vremena. Tek njegova prerana smrt probudila je u nama svest sa kakvim smo čovekom svakog dana provodili vreme, sa kakvim smo čovekom sarađivali, družili se, svađali se, smejali i delili ideje o budućnosti našeg pozorišta“, naveli su iz pozorišta „Boško Buha“.

„Iako već godinu dana nije sa nama, naš Manda je svakog dana u našim mislima, sećanjima i razgovorima. A ta sećanja ne blede, i neće nikada izbledeti“, zaključili su iz pozorišta.

 

IZVOR-RTS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *