4:07 , среда , 17 октобар 2018
Početna / VIJESTI / HRONIKA / GOJKOVIĆ: EVO MODRICA; OBRADOVIĆ: LAŽ, SAMA SEBE POVRIJEDILA

GOJKOVIĆ: EVO MODRICA; OBRADOVIĆ: LAŽ, SAMA SEBE POVRIJEDILA

Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković pokazala je na sednici modricu koja je, kako kaže, nastala u sukobu s poslanicima pokreta Dveri u njenom kabinetu.

000

Ona je, sedeći u poslaničkim klupama, govorila o sukobu sa liderom Dveri Boškom Obradovićem i pokazala potom modricu na ruci.

Tokom skupštinske rasprave je rekla da je zbog povreda potražila pomoć u skupštinskoj ambulanti i da ima lekarski izveštaj o povredama.

Da podsetimo, juče je objavljen snimak rasprave troje poslanika Dveri sa Gojkovićevom i osobljem iz njenog kabineta.

Snimak je na vratima kabineta predsednice parlamenta napravila poslanica Marija Janjušević, a na njemu se vidi nešto manje od dva minuta rasprave.

Na snimku se vide šef kabineta i jedan od članova obezbeđenja, koji poslanicima kaže da “moraju da ispoštuju“, a vidi se i Obradović, koji ga pita: „Ko si ti?“ i da li je „ovo tvoja skupština?“.

111

Nakon što je Maja Gojković pokazala modricu reč je tražio poslanik Dveri Ivan Kostić.

“Sve ovo što je rekla je najbezočnija laž, ne postoji snimak da se vidi da je nju neko takao”, rekao je Kostić.

Šef poslaničke grupe Dveri Boško Obradović izjavio je da predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković „laže“ da je dobila modrice od poslanika Dveri i ocenio je da ih je sama sebi nanela.

Obradović je na konferenciji za novinare u Skupštni kazao da je Gojković sama juče rekla da nije bilo fizičkog obračuna, osim onog kada je ona navodno iz kabineta sama izbacila tri poslanika Dveri, što je po Obradoviću takođe laž.

On tvrdi da Gojković „niko nije ni pipnuo“, o čemu mogu da svedoče pripadnici obezbeđenja koji su tamo bili, a to se može videti i na snimku Dveri, na internetu.

„Snimak ih je toliko zaboleo da je morala da se samopovredi da bi skrenula pažnju na drugi stranu. Snimak pokazuje da nismo imali fizičkog kontakta. Jedino je Mariju Janjušević gurala Maja Gojković iz kabineta i jedino nasilje je bilo prema Mariji Janjušević“, istakao je Obradović.

On je pitao i zašto Gojković juče nije pokazala modricu na konferenciji za novinare

„Zato što je nije bilo! Kako je danas sebi napravila to može ona da objasni“, dodao je Obradović.

On je ocenio da je Gojković posle razgovora s predsednikom Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandrom Vučićem pristala da bude „klovn i da izigrava ženu s modricom“.

„Noćas je u razgovoru sa Aleksandrom Vučićem i sa Željkom Mitrovićem (vlasnikom Pinka) izmišljena modrica kako bi se nastavila otužna predstava puna monstruoznih laži koja prevazilazi granice normalnog ponašanja. Ona (Maja Gojković) je spremna da do te mere služi Aleksandra Vučića s obzirom da ima niz kriminalnih radnji dok je bila gradonačelnik Novog Sada“, rekao je šef Dveri.

Obradović je ponovo pozvao Aleksandar Vučića na „TV duel“, i rekao da pristaje i na „dvoboj“ na koji ga je pozvao ministar policije Nebojša Stefanović.

 

Izvor: B92

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *