5:42 , sreda , 22 novembar 2017
Početna / BIJELJINA / GOST “SEDMIČNIH AKTUELNOSTI“ BILJANA ŠUŠLJIK, SEKRETAR “NASLJEĐA“, UDRUŽENJA DJECE POGINULIH BORACA, BIJELJINA /VIDEO/

GOST “SEDMIČNIH AKTUELNOSTI“ BILJANA ŠUŠLJIK, SEKRETAR “NASLJEĐA“, UDRUŽENJA DJECE POGINULIH BORACA, BIJELJINA /VIDEO/

U ovonedeljnom izdanju emisije “Sedmične aktuelnosti“, razgovarali smo sa Biljanom Šušljik, sekretarom “Nasljeđa“, Udruženja djece poginulih boraca u Bijeljini o problemima sa kojima se susreću ove kategorije, zatim da li je nešto urađeno po pitanju zapošljavanja i drugog  vida pomoći djeci palih boraca u proteklih godinu dana, otkako ovo Udruženje postoji. Ovim povodom, najavljeno je i “Veče gusala i epske poezije“ pod nazivom „U čast i spomen besmrtnih heroja“, a specijalni gost, između ostalih, biće i Slobodan Trkulja, srpski muzičar, instrumentalista, kompozitor i pjevač sa svojim sastavom “Balkanopolis“.
Veče je dobrotvornog karaktera, organizuje se povodom obilježavanja 100 godina od Velikog rata, 72 godine od pobjede nad fašizmom u Drugom svjetskom ratu i 25 godina od formiranja Vojske Republike Srpske i biće održano 9. maja u Centru za kulturu, sa početkom u 19:00 časova.
Organizatori su Udruženje guslara „Filip Višnjić“, Udruženje potomaka i poštovalaca ratnih dobrovoljaca 1912-1918. godine u Bijeljini i gradsko Udruženje djece poginulih boraca „Nasljeđe“.

OPŠIRNIJE U TV VIDEU…

Ovaj razgovor isječak je dijela emisije “Sedmične aktuelnosti“ koju možete pratiti svakog petka od 17:00 časova na RTV Slobomiru.

Reprizu emisije emitujemo ponedeljkom u 13:00 časova.

Budite sa nama!

Informišite se, edukujte i sagledajte stvarnost iz svih uglova! A mi obećavamo da će naši gosti uvijek biti dobri sagovornici koji imaju šta da kažu.

RTV Slobomir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *