21:51 , уторак , 16 октобар 2018
Početna / BIJELJINA / RAZGOVOR SA MARKOM VUKIĆEVIĆEM POVODOM PREDSTOJEĆEG SAJMA “SVE ZA KUĆU“ /VIDEO/

RAZGOVOR SA MARKOM VUKIĆEVIĆEM POVODOM PREDSTOJEĆEG SAJMA “SVE ZA KUĆU“ /VIDEO/

U razgovoru sa Markom Vukićevićem, arhitektom i jednim od organizatora prvog Regionalnog sajma građevine i namještaja “Sve za kuću“, saznali smo sve o sajmu koji slijedi u danima vikenda pred nama, 17. i 18. juna 2017. godine, a koji će se održati u hali na putu ka TC Fis u Bijeljini.

Renomirane kompanije iz BiH i regiona, izložiće svoje proizvode iz oblasti uređenja unutrašnjosti i spoljašnjosti doma i to iz oblasti proizvodnje namještaja, keramike, stolarije, ukrasnih predmeta…Pored toga, predstaviće se i građevinske kompanije, arhitektonski i dizajnerski studiji, osiguravajuća društva i agencije za trgovinu nekretninama.

Sajam ‘’Sve za kuću’’  jedinstvena je prilika da se domaće i firme iz regiona predstave javnosti. Većina naših firmi se fokusirala na izvoz. Preko ovakvih sajmova pokušavaju da povećaju prodaju na domaćem tržištu. To je i dobra prilika da naši građani vide da postoje firme koje žele da zaposle dobre stručnjake, jer e trenutno suočavaju sa manjkom radne snage u građevinskoj i drvnoj industriji.

Ulaz na sajam je besplatan a popusti za sve posjetioce iznose od 10 do 20 odsto.

Generalni pokrovitelj sajma je kompanija Steco Centar, a ostali pokrovitelji su i grad Bijeljina i opština Lopare.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *