5:35 , среда , 17 јул 2019
Početna / BIJELJINA / GOST “SEDMIČNIH AKTUELNOSTI“ MILORAD GAJIĆ, RUKOVODILAC BILJNE PROIZVODNJE “SAVA SEMBERIJA“ /VIDEO/

GOST “SEDMIČNIH AKTUELNOSTI“ MILORAD GAJIĆ, RUKOVODILAC BILJNE PROIZVODNJE “SAVA SEMBERIJA“ /VIDEO/

U ovonedeljnom izdanju emisije “Sedmične aktuelnosti“ razgovarali smo sa Miloradom Gajić, rukovodiocem biljne proizvodnje u Prehrambenoj industriji ‘’Sava Semberija’’, Bijeljina. Saznali smo sve o ambicioznim planovima ovog preduzeća kada je riječ o ovogodišnjoj planiranoj proizvodnji, kao i obezbjeđenju značajnog udjela sirovina sa parcela koje su u ličnom vlasništvu ‘’Save Semberija’’. Dotakli smo se i teme novih proizvoda kao i izvozu, znajući da ovo veoma uspješno preduzeće svoje proizvode izvozi u Evropu, Rusiju, Ameriku, Kanadu, Australiju a saznali smo da su u toku i pregovori o saradnji sa Kinom. Razgovarali smo i na temu sezonskog zapošljavanja, a s obzirom na to da je u toku sezona radova, svi zainteresovani mogu se prijaviti na portirnici “Save Semberije“.

OPŠIRNIJE U TV VIDEU…

Ovaj razgovor isječak je dijela emisije “Sedmične aktuelnosti“ koju možete pratiti svakog petka od 17:00 časova na RTV Slobomiru.

Reprizu emisije emitujemo ponedeljkom u 13:00 časova.

Budite sa nama!

Informišite se, edukujte i sagledajte stvarnost iz svih uglova! A mi obećavamo da će naši gosti uvijek biti dobri sagovornici koji imaju šta da kažu.

RTV Slobomir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *