1:11 , среда , 23 мај 2018
Početna / BIJELJINA / GOST “SEDMIČNIH AKTUELNOSTI“ RADOMIR MARJANOVIĆ, V.D. NAČELNIKA ODJELJENJA ZA BORAČKO-INVALIDSKU ZAŠTITU /VIDEO/

GOST “SEDMIČNIH AKTUELNOSTI“ RADOMIR MARJANOVIĆ, V.D. NAČELNIKA ODJELJENJA ZA BORAČKO-INVALIDSKU ZAŠTITU /VIDEO/

U razgovoru sa Radomirom Marjanovićem, v.d. načelnika Odjeljenja za boračko-invalidsku zaštitu u Gradskoj upravi Grada Bijeljina, saznali smo kako teku aktivnosti po pitanju stambenog zbrinjavanja porodica poginulih boraca i težih ratnih vojnih invalida, šta se u narednom periodu može očekivati kada je riječ o zapošljavanju djece poginulih boraca, zatim koji su još vidovi pomoći navedenim kategorijama u ovoj godini planirani, te kakva je saradnja Odjeljenja za boračko-invalidsku zaštitu sa Udruženjem boraca, Udruženjem porodica poginulih boraca i Udruženjem ratnih vojnih invalida po pitanju navedenih problema koje treba rješavati.

Ovaj razgovor isječak je dijela emisije “Sedmične aktuelnosti“ koju možete pratiti svakog petka od 17:00 časova na RTV Slobomiru.

Reprizu emisije emitujemo ponedeljkom u 13:00 časova.

Budite sa nama!

Informišite se, edukujte i sagledajte stvarnost iz svih uglova! A mi obećavamo da će naši gosti uvijek biti dobri sagovornici koji imaju šta da kažu.

RTV Slobomir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *