11:35 , понедељак , 18 фебруар 2019
Početna / ISTAKNUT / GOVEDARICA: SPREMAN SAM DA DONESEM PROMJENE

GOVEDARICA: SPREMAN SAM DA DONESEM PROMJENE

Glavni odbor SDS-a je na današnjoj sjednici u Banjaluci odlučio da kandidat ove stranke za predsjednika Republike Srspke na predstojećim opštim izborima bude lider te stranke Vukota Govedarica.

To bi, prema ranijim dogovorima u okviru Saveza za promjene, trebalo da znači da će počasni predsjednik PDP-a i aktuelni srpski član Predsjedištva BiH Mladen Ivanić biti kandidat za srpskog člana Predsjedištva BiH.

Govedarica je nakon sjednice Glavnog odbora rekao da osjeća veliku odgovornost, kako u SDS-u, tako i svojevrsnu odgovornost pred svim građanima koji u Republici Srpskoj žele živjeti slobodno.

„Učinićemo sve što mogu da učine odgovorni i dostojanstveni ljudi, da napravimo podvig i trijumfujemo na predstojećim parlamentarnim izborima. Spremni smo da RS vratimo na put dostojanstva, a od oktobra građane očekuju bolji dani. Ja sam spreman i odgovoran čovjek, naročito prema građanima RS„, rekao je Govedarica novinarima nakon sjednice.

On se posebno zahvalio, kako je rekao, svojim prijateljima Mirku Šaroviću i Mići Mićiću.

„Hvala na svojevrsnoj političkoj korektnosti, imajući u vidu da smo proteklih dana vodili debatu u vezi toga ko ima snagu da dobije podršku. Mi smo se danas odlučili za koncept koji treba da donese promjenu“, rekao je Govedarica.

On je potvrdio da će Mladen Ivanić biti kandidat za člana Predsjedništva BiH.

Izvor: agencije

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *