8:12 , четвртак , 17 јануар 2019
Početna / BIJELJINA / GRADSKI ODBOR SDS OBJAVIO MIĆIĆEVU KANDIDATURU ZA GRADONAČELNIKA, ZA MAKSIMOVIĆA TO PREURANJENO (VIDEO)

GRADSKI ODBOR SDS OBJAVIO MIĆIĆEVU KANDIDATURU ZA GRADONAČELNIKA, ZA MAKSIMOVIĆA TO PREURANJENO (VIDEO)

vlcsnap-2015-12-24-17h11m37s321Gradski odbor SDS jednoglasno je donio odluku da na narednim lokalnim izborima kandidat za gradonačelnika Bijeljine ponovo bude Mićo Mićić, aktuelni gradonačelnik i predsjednik SDS Bijeljina.

Aktuelni gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić, nedavno je proglašen za gradonačelnika decenije. To i niz drugih priznanja koje je Grad Bijeljina zahvaljujući njemu dobio dovoljan su razlog da on bude kandidat Srpske demokratske stranke za gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima, rečeno je danas na konferenciji za novinare gradskog odbora SDS-a, s posebnim naglaskom da je to jedinstvena odluka svih gradskih nivoa ove stranke.

vlcsnap-2015-12-24-17h08m12s121

Mićić je potvrdio kandidaturu ističući da mu je tako pripala čast ali i velika obaveza kojom treba opravdati sve uspjehe postignute tokom prethodne desotogodisnjice vodjenja grada.

 

vlcsnap-2015-12-24-17h11m51s722Posljednjih mjeseci mnogo se u lokalnim medijima pričalo o kandidaturi za gradonačelnika Bijeljine, kao mogući kandidat navodio se i narodni poslanik SDS iz Bijeljine dr Zlatko Maksimović koji odluku gradskog odbora ove stranke o kandidaturi Mićića smatra preuranjenom, dok o svojoj ne želi komentarisati, ali ostavlja sve mogucnosti otvorene.

S druge strane, komentarišući ove Maksimovićeve tvrdnje, Mićić je ponovio da su prilikom njegove kandidature ispoštovane sve procedure i da dileme nema.

Ono sto je sigurno jeste da Semberiju očekuje teška izborna godina puna neizvjesnosti, jer su birači toliko podijeljeni da su moguća brojna iznenađenja na izborima u oktobru 2016, pa i to da dojučerašnji prijatelji i funksioneri SDS ukrste koplja.

Opširnije u prilogu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *