20:05 , уторак , 22 јануар 2019
Početna / SPORT / HOĆE LI PARTIZAN KUPOVATI U PET DO DVANAEST?

HOĆE LI PARTIZAN KUPOVATI U PET DO DVANAEST?

Situacija je prilično jasna, crno-beli imaju spremne alternative ukoliko neko od standardnih prvotimaca napusti Humsku do kraja sutrašnjeg dana.

Iliev

Nakon završetka velikog posla oko transfera Saše Zdjerala u Humskoj je počelo odbrojavanje. Rok za registraciju igrača koji će igrati u dvomeču sa Viktorijom biće 1. februar, a treneru Đukiću je data riječ da nakon toga neće ostajati bez igrača koji su mu stavljeni na raspolaganje.

To praktično znači da bi određene promjene u Partizanu mogle da se dogode još danas i sutra iako prelazni rok traje do 11. februara, a pod „promjenama“ se podrazumjevaju odlasci i dolasci igrača.

Upravo tim redosledom, samo u slučaju da do kraja sutrašnjeg dana neko napusti Humsku, Partizan će reagovati i angažovati adekvatnu zamjenu, a sportski direktor Iliev ima na čekanju napadača i zadnjeg veznog.

Ovdje se prije svega misli na eventualni odlazak Marka Jevtovića i Leandrea Tavambe jer upravo na tim pozicijama Partizan ima alternative koje bi mogao da angažuje istog momenta.

Nema potrebe podsjećati na to da za Jevtovića postoji interesovanje sa istoka Evrope ali i iz Italije, a Leandre Tavamba je procijenjen na 2,5 miliona evra i ponude su dobrodošle sa bilo koje strane sveta.

Juče je objelodanjeno da je Partizanova meta Alesandru Kretu iz Olimpije i reklo bi se da je zadnji vezista u priči sve dok se ne bude poznato šta će biti sa Markom Jevtovićem.

Ime napadača kojeg Ivica Iliev ima u „tefteru“ kao zamenu za Leandrea Tavambu još uvek nije otkriveno, a po svoj prilici i neće biti jer je Kamerunac mnogo bliži ostanku u Humskoj nego odlasku.

Partizan je u dosadašnjem toku zimskog prelaznog roka angažovao lijevog bega Slobodana Uroševića (Napredak), ofanzivnog vezistu Đorđa Ivanovića (Spartak ŽK), veznog igrača Jurija Vakulka (Dnjepar) i zadnjeg veznog Sašu Zdjelara (Olimpijakos).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *