16:30 , недеља , 18 август 2019
Početna / VIJESTI / IMA 6 GODINA, 30 MILIONA PRATILACA I NOVU VILU OD 8 MILIONA DOLARA

IMA 6 GODINA, 30 MILIONA PRATILACA I NOVU VILU OD 8 MILIONA DOLARA

Šestogodišnja južnokorejska zvezda Jutjuba Boram, koja ima 30 miliona pratilaca, kupila je nekretninu u elitnom predgrađu Seula i to u vrednosti od osam miliona dolara.

Boram ima dva Jutjub kanala na koja kači svoj sadržaj – kanal posvećen igračkama sa 13,6 miliona i video blog sa 17,6 miliona pratilaca, prenosi Si-En-En.

U jednom od svojih najpopularnijih klipova, koji je privukao više od 376 miliona pregleda, Boram je napravila nudle koristeći igračku plastičnu kuhinju i potom ih entuzijastično „posrkala“ pred kamerom.

Međutim, pojedine njene objave izazvale su kritike u Južnoj Koreji zbog vrednosti koje promoviše, pa su se neki građani Južne Koreje 2017. godine požalili nevladinoj organizaciji „Sejv d Čildren“, strahujući da bi neki njeni klipovi mogli negativno da utiču na maloletnike.

Posebno su bili zabrinuti zbog klipova na kojima Boram krade novčanik od svog tate i na kojima izgleda kao da vozi auto po putu. „Sejv d Čildren“ je prijavio te snimke policiji, posle čega su klipovi uklonjeni.

Prema Forbsovoj listi, među decom zvezdama Jutjuba najviše je protekle godine zaradio sedmogodišnji Rijan Kadži, sa zaradom od 22 miliona dolara zahvaljujući svom kanalu i pratiocima, kojih ima 20,8 miliona.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *