15:22 , уторак , 20 август 2019
Početna / VIJESTI / HRONIKA / ISTINA SE NE MOŽE SAKRITI

ISTINA SE NE MOŽE SAKRITI

Milena Ivanović, supruga ubijenog lidera Građanske inicijative „Sloboda, pravda, demokratija“ Olivera Ivanovića, poručila je da istina o ubistvu njenog supruga ne može da se sakrije, ali i da će tragedija nastaviti da se zloupotrebljava „kako kome odgovara“.


„Verujem našim istražnim organima, sačekaću da vidim šta će biti. Smatram da istina ne može da se sakrije, mislim da će kad-tad da izađe na videlo“, rekla je Ivanovićeva za Radio-televiziju Srbije.

Ona je istakla da danas ima mnogo više informacija o ubistvu svog supruga, da je razgovarala sa mnogo ljudi i da sada pokušava da napravi neku svoju sliku o tome u nadi da će doći do istine.

Komentarišući navode prištinskih medija o umiješanosti pet osoba koje se povezuju sa voždovačkim klanom, Ivanovićeva je napomenula da je u proteklih godinu dana čula „milion verzija toga ko stoji iza ubistva“.

„Imali smo hapšenja navodno zbog ubistva Olivera, sada se pojavljuje pet novih imena… Mislim da će to da se, nažalost, nastavi u 2019. godini, da će da se koristi i zloupotrebljava ova tragedija kako kome zatreba, da će se pojaviti neka nova imena. Mislim da to nije u redu“, navela je Ivanovićeva.

Ona je dodala i da upravo zbog moguće zloupotrebe ne želi da učestvuje na protestu u Beogradu koji je zakazan za 16. januar, na godišnjicu ubistva.

Izvor: Agencije

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *