16:47 , субота , 18 август 2018
Početna / BIH / JANJA-RANIO DRUGA ČAKIJOM, POVRIJEĐENI MALOLJETNIK U OPERACIONOJ SALI

JANJA-RANIO DRUGA ČAKIJOM, POVRIJEĐENI MALOLJETNIK U OPERACIONOJ SALI

Maloljetnik kojeg je danas u školskom dvorištu Srednje stručne škole u bijeljinskom naselju Janja nožem ubo šesnaestogodišnjak iz ovog mjesta imao je četiri ubodne rane i nakon operacije još je u životnoj opasnosti, izjavio je Srni dječiji hirurg Bolnice „Sveti Vračevi“ Mikajlo Lazić.

vlcsnap-2016-01-29-16h51m36s796

„Dijete je u teškom stanju, sa veoma teškim povredama od uboda noža od kojih je najteža povreda aorte, ali očekujemo da će teći dobro oporavak nakon operacije“, rekao je Lazić.

Prema njegovim riječima, dijete je imalo i povrede želuca i crijeva, a ubod u grudnom košu je, srećom, zaustavljen u rebru.

Srna saznaje da su u incidentu učestvovali učenici prvog razreda trgovačkog smjera koji idu u isto odjeljenje, maloljetnik koji je čakijom ubo druga je Bošnjak, a povrijeđeni maloljetnik je Srbin.

Incident se dogodio u 12.30 časova, a Policijsku stanicu u Janji pozvala je medicinska sestra Doma zdravlja koja je prijavila da je u ovu zdravstvenu ustanovu dovezeno maloljetno lice sa povredama stomaka koje su nanesene, najvjerovatnije, hladnim oružjem.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *