10:24 , четвртак , 21 јун 2018
Početna / BIJELJINA / JAVNA RASPRAVA O NACRTU STATUTA GRADA BIJELJINA DO 10. MARTA

JAVNA RASPRAVA O NACRTU STATUTA GRADA BIJELJINA DO 10. MARTA

Nakon donošenja odluke Skupštine Grada o utvrđivanju Nacrta Statuta grada Bijeljina i određivanju javne rasprave, Gradonačelnik je obrazovao Radnu grupu za praćenje javne rasprave.

gradska-kuca

Nacrt Statuta Grada je dostupan javnosti putem štampanog dodatka u „Semberskim novinama“ od 14. februara 2017. godine, kao i putem zvanične internet-stranice Grada www.gradbijeljina.org. Upućen je poziv javnosti, svim zainteresovanim građanima i pravnim subjektima da se uključe u javnu raspravu i daju svoje komentare, prijedloge, primjedbe i mišljenja, kako bi se došlo do prijedloga Statuta koji bi u najvećoj mjeri odražavao stvarne interese i potrebe građana.

– Svi zainteresovani za učešće u javnoj raspravi mogu svoje prijedloge i mišljenja dostaviti na adresu Gradske uprave ili na mejl adresu koja je objavljena na zvaničnom sajtu Grada (iso@gradbijeljina.org). Pored ovoga, Radna grupa će organizovati posebne sastanke na koje će biti pozvani predstavnici raznih organizacija sa područja Grada, kako bi mogli neposredno da iznesu svoja mišljenje i prijedloge. Raspored ovih javnih sastanaka će takođe biti objavljen na sajtu Grada – ističe Dragan Vujić, koordinator Radne grupe.

Javna rasprava o nacrtu Statuta Grada završava se 10. marta 2017. godine, do kada svi zainteresovani imaju mogućnost da daju svoje primjedbe i prijedloge.

 

Izvor: Gradska uprava

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *