4:28 , субота , 23 јун 2018
Početna / BIJELJINA / JU “BANJA DVOROVI”: NE POSTOJI NIKAKAV SPISAK ZA OTPUŠTANJE RADNIKA

JU “BANJA DVOROVI”: NE POSTOJI NIKAKAV SPISAK ZA OTPUŠTANJE RADNIKA

Iz JU “Banja Dvorovi” redakciji portala InfoBijeljina dostavljen je demanti na vijest koju smo danas preuzeli sa portala PAN radija, a koja se tiče otpuštanja radnika iz pomenute ustanove.

21636

Saopštenje koje smo dobili prenosimo u cjelosti:

„Šokirani smo sadržajem informacije koja je danas objavljena na portalu, kojom ste kao nezvaniču vijest objavili da je JU „Banja Dvorovi“ pripremila spisak imena 35 radnika koji će uskoro biti otpušteni sa posla.

Smatramo krajnje neprofesionalno da objavite apsolutno netačnu, izmišljenu informaciju, jer je niste provjerili i čuli drugu stranu. Djeluje krajnje zlonamjerno i tendenciozno objavljivanje ovakve vijesti kada nikakav spisak ne postoji i kada uprava JU čini izvanredne napore da preduzeće stavi na zdrave noge, da izađe iz blokade računa od strane Poreske uprave, kada su hotel „Sveti Stefan“ i restoran „Izvor“ stavljeni u pravu funkciju. Sve to ima za cilj punu afirmaciju resursa „Banje Dvorovi“ i stvaranje uslova za punu zaposlenost i kada očekujemo jednu od najboljih poslovnih sezona.

Umjesto podrške i ohrabrenja za ovakvu poslovnu usmjerenost uprave neko želi, plasiranjem laži, da ovo preduzeće zaustavi na putu oporavka i gurne ga u poslovnu agoniju.

Demantujemo, dakle, postojanje bilo kakvog spiska i namjere otpuštanja radnika i napominjemo da ćemo tužiti objavljivače zbog nanošenja štete ugledu ove renomirane ustanove.“

Podsjećamo, Pan radio je danas, kao nezvaničnu informaciju objavio da će u JU Banja Dvorovi uskoro biti otpušteno 35 radnika, što je oko polovine od ukupnog broja zaposlenih.

IZVOR-INFO BIJELJINA

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *