3:09 , nedelja , 19 novembar 2017
Početna / REPUBLIKA SRPSKA / KAD TRAMP VODI AMERIKU, MOGU I JA DA BUDEM GRUJIČIĆEV ZAMJENIK

KAD TRAMP VODI AMERIKU, MOGU I JA DA BUDEM GRUJIČIĆEV ZAMJENIK

Emin Bektić iz srebreničkog sela Jasenova danas je na protokol opštine Srebrenica podnio “prijedlog za imenovanje” u kome nudi svoju pomoć za rješavanje problema izbora zamjenika načelnika opštine i nudi da njega imenuju na tu funkciju.

sredbrenica

“Kao savjestan građanin ove opštine, u namjeri da vam pomognem u rješavanju gorućih problema, odlučio sam da vam ponudim rješenje. S obzirom na to da nije popunjeno mjesto zamjenika načelnika opštine, a zbog tog mjesta je nastala velika gužva i zavada među opštinarima, predlažem vam da mene imenujete na tu funkciju dok se vi ne dogovorite”, naveo je Bektić u svojoj prijavi.

On dalje navodi da za svoj rad ne traži platu, da će raditi volonterski i da garantuje da će “smiriti situaciju u Srebrenici”.

Bektić smatra da ima dovoljno iskustva i znanja za tu poziciju.

“Poznajem balkanske jezike, orijentalistiku, 50 odsto njemačkog jezika, romski jezik, a inače sam samozvani profesor istorije i posjedujem brojne druge vještine i vrline”, naveo je Bektić u svom “prijedlogu za imenovanje”.

On je izjavio Srni da na ovaj način želi da doprinese smirivanju tenzija među bošnjačkim političarima koji su se zavadili oko izbora na mjesto zamjenika načelnika opštine.

“Kad /Donald/ Tramp može voditi Ameriku, a isto smo godište, mogu i ja, kao njemački penzioner, volonterski obavljati dužnost zamjenika načelnika opštine Srebrenica i dati doprinos da se prevaziđu nastale tenzije, smiri stanje i normalizuje rad opštinske vlasti u punom kapacitetu jer imam sposobnost da ostvarim dobru komunikaciju sa svim ljudima”, poručio je Bektić.

On je zaljubljenik u konje i posjeduje ergelu od 12 grla, te organizuje školu jahanja u svom selu, a bavi se i eksploatacijom drveta.

IZVOR-BUKA.COM

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *