18:11 , субота , 17 август 2019
Početna / BIH / KANDIDATI ZA SPORTISTU GODINE

KANDIDATI ZA SPORTISTU GODINE

U najužoj konkurenciji za nagradu za najboljeg sportistu BiH u 2018. godini su karatista Ivan Klepić, fudbaler Edin DŽeko i atletičar Mesud Pezer, odlučio je danas u Banjaluci stručni žiri 18. izbora najboljeg sportiste BiH.


U najužoj konkurenciji za najbolju sportistkinju su karatistkinja Ivona Ćavar, džudistkinja Larisa Cerić i košarkašica Marica Gajić.

Žiri je analizirao i redukovao i listu u kategoriji za najbolju ekipu, a u užoj konkurenciji su Ženska košarkaška reprezentacija, „Dejvis kup“ reprezentacija i Fudbalska reprezentacija BiH.

Na 18. izboru najboljeg sportiste BiH biće dodijeljene i nagrade za najboljeg trenera, za najperspektivnijeg sportistu i sportistkinju, ali i u ostalim kategorijama.

Stručni žiri čine istaknuti sportski radnici i predstavnici medija, saopšteno je iz „Nezavisnih novina“, suorganizatora ovog izbora.

Izbor sportiste BiH za 2018. godinu biće održan 17. decembra u Sarajevu. Ovaj izbor organizuju „Nezavisne novine“ i Radio-televizija BiH pod pokroviteljstvom Predsjedništva BiH.

Izvor: Nezavisne

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *