14:23 , петак , 20 јул 2018
Početna / BIJELJINA / KOMPANIJA IZ JAGODINE ZAINTERESOVANA ZA BANJU DVOROVI

KOMPANIJA IZ JAGODINE ZAINTERESOVANA ZA BANJU DVOROVI

banja_dvoroviZa kupovinu Banje „Dvorovi“ kod Bijeljine zainteresovan je vlasnik Kompanije „Milojević“ iz Jagodine, Dragiša Milojević vlasnik tri banje u Srbiji, hotelskih kapaciteta, kao i preduzeća za proizvodnju i distribuciju svih vrsta tehničkih gasova „Gilje gas“ u Bijeljini“, potvrdio je za poslovni portal CAPITAL direktor Banje „Dvorovi“ Vlatko Jevtić.

Banja Dvorovi je nedavno, odlukom Skupštine grada Bijeljina, iz javne ustanove preregistrovana u akcionarsko društvo zatvorenog tipa.

„Gospodin Milojević je posjetio Banju „Dvorovi“ i upoznali smo ga sa razvojnim mogućnostima koje pruža ovaj turističko – rekreativni kapacitet. Kompanija „Milojević“ je nakon Dejtona bila prva firma iz Srbije koja je na prostoru Republike Srpske i Bijeljine izgradila i pustila u pogon novu fabriku“, izjavio je Milojević.

Dragiša Milojević je nakon dvadesetogodišnjeg rada u Švajcarskoj svoju ušteđevinu uložio u izgradnju fabrike za proizvodnju i distribuciju tehničkih gasova u Jagodini 1992. godine, a četiri godine kasnije izgradio je novu fabriku u Bijeljini „Gilje gas“, koja zapošljava šezdesetak radnika.

Capital.ba

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *