5:57 , уторак , 19 фебруар 2019
Početna / BIJELJINA / MAJKA RADA TODOROVIĆ ĆE PREUZETI KRIVICU ZA UBISTVO LJUBAVNIKA

MAJKA RADA TODOROVIĆ ĆE PREUZETI KRIVICU ZA UBISTVO LJUBAVNIKA

imagesU Okružnom sudu u Bijeljini održano je drugo ročište u sudskom procesu protiv Rade Todorović (41) i njenog sina Mladena (24) , optuženima za ubistvo Dragoljuba Vidovića (56) 18. avgusta prošle godine. Mogući motiv Prema optužnici, Vidović je ubijen s više uboda nožem, a potom je njegovo tijelo prebačeno automobilom i bačeno u šumu pored Drine. Tijelo je pronađeno 25. avgusta, nakon što je supruga ubijenog Milena prijavila nestanak, a optuženi majka i sin privedeni su dva dana.

Rada Todorović je sve isplanirala i namamila ljubavnika Vidovića u svoju kuću, gdje su ga ona i sin ubili. Nezvanično, motiv ubistva proizlazi iz svađe dvoje ljudi koji su nekad bili u intimnoj vezi, a spominju se i finansijski problemi i dugovi Vidak Simić, sudski vještak koji je radio obdukciju tijela ubijenoga, kazao je da je smrtonosna bila velika ozljeda na grudnom košu, nanesena s prednje strane nožem oštrice do 20 centimetara, dok je sa zadnje strane izbrojao još šest ubodnih rana. – Umiranje je bilo nasilno i kvalifikuje se kao teška tjelesna ozljeda.

Koban je bio prvi udarac s prednje strane grudnog koša, kada su tri rebra rasječena i presječeni cijeli srčani mišić i dijafragma. Oštećeni je mogao živjeti nepuni minut i nije se mogao braniti, a ostale rane su mu tada nanesene sleđa, najvjerovatnije kada je pao na kauč, gdje je pronađena lokva krvi – kazao je Simić . Najava odbrane Kako je kazao branilac optuženih, advokat Slobodan Cvijetić, optužena Rada neće se braniti šutnjom i obrazložit će svoju verziju onoga što se desilo. Prema pitanjima tužioca upućenim vještaku Simiću da se zaključiti da odbrana zastupa verziju da je Rada sve učinila sama da bi na takav način zaštitila sina.

Izvor: Dnevni avaz

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *