20:22 , среда , 23 мај 2018
Početna / REPUBLIKA SRPSKA / MALIŠANI ČEKAJU POMOĆ DOBRIH LJUDI

MALIŠANI ČEKAJU POMOĆ DOBRIH LJUDI

Donatorsko veče „S ljubavlju hrabrim srcima“, koje se već sedmu godinu organizuje pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, biće održano večeras, a svi dobri ljudi koji podrže ovu akciju pomoći će u izgradnji Centra za prevenciju razvojnih teškoća za majku i dijete.

donatorsko-vece

Donatorsko veče biće održano u zgradi Vlade RS, a na Trgu Republike nastupiće mnoge domaće i regionalne muzičke zvijezde.

– Kabinet predsjednika RS izdvojio je 700.000 maraka za izgradnju Centra, a potrebno je još 600.000 KM, koliko očekujemo da bude prikupljeno na donatorskoj večeri – rekla je predsjednik Upravnog odbora Centra za edukaciju „Tvoja riječ“ Olivera Ratković.

Dodala je da će ostatak novca za opremanje centra biti prikupljeno od sponzora i donatora. Ratkovićeva je kazala da je grad Banjaluka obezbijedio zemljište za izgradnju Centra na Kočićevom vijencu.

Majke i očevi djece sa poteškoćama u razvoju nadaju se da će otvaranjem Centra za prevenciju razvojnih teškoća život njihovih mališana biti olakšan. 

Izvor: Glas Srpske

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *