18:04 , петак , 24 мај 2019
Početna / SPORT / MIHAJLOVIĆ:DVA RATA ME NAUČILA PAMETI

MIHAJLOVIĆ:DVA RATA ME NAUČILA PAMETI

Za mene je fudbal važan, ali je to i dalje samo igra, nije pitanje života ili smrti – rekao je nekadašnji selektor Srbije i trener Milana

index

Trener fudbalera Milana Siniša Mihajlović rekao je da voli pritisak i da ne beži od njega, jer je odrastao u zemlji u kojoj je čovek morao da bude čvrst da bi preživeo.

Rođen sam u zemlji u kojoj si morao da budeš čvrst. Ne zato što si tako izabrao, već zato što je potrebno da bi preživeo. Volim pritisak, nikad ne bežim od njega – rekao je Mihajlović za “Skaj”.

Ceo intervju sa nekadašnjim selektorom Srbije “Skaj” će objaviti u petak, a Mihajlović je dosta govorio o svom odrastanju u nekadašnjoj Jugoslaviji.

– Iskusio sam različite stvari… Često kažem da ako si preživeo dva rata ne možeš da se plašiš fudbalske utakmice. Za mene je fudbal važan, ali je to i dalje samo igra, nije pitanje života ili smrti – rekao je Mihajlović.

Trener Milana je govorio i o napadaču tog kluba Mariju Baloteliju.

– Znam Marija još od vremena kada mu je Roberto Manćini dao šansu u Interu. Tada je bio dete, mnogo godina je prošlo i on se mnogo promenio. On zna da je pravio mnogo grešaka, prvi je to priznao. Ove godine je njegovo ponašanje za desetku, ali mora da radi mnogo više na terenu i on to zna – rekao je Mihajlović

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *