20:57 , понедељак , 23 април 2018
Početna / REPUBLIKA SRPSKA / MOTIKA: „ALUMINA“ NASTAVLJA DA RADI PUNIM KAPACITETOM

MOTIKA: „ALUMINA“ NASTAVLJA DA RADI PUNIM KAPACITETOM

Predsjednik Upravnog odbora komanije Alumina Milorad Motika poručio je svim poslovnim partnerima, kooperantima i dobavljačima da je ova kompanija nakon deblokade stabilna.

alAlumina zapošljava 1400 radnika, i očekujemo od nadležnih da svako radi svoj posao, poručio je Motika.
Advokat kompanije „Alumina“, Vladimir Milošević kaže da u izvršnom postupku između „Pavgorda“ i „Alumine“ postoji rješenje Okružnog privrednog suda Bijeljina kojom se onemogućuje “Pavgordu” da stupi na mjesto Ukio banke kao tražioca izvršenja protiv Alumine i zabranjuje pljenidba novčanih sredstava na transakcionim računima „Alumine“.

„Kompanija ‘Alumina’ je stabilna, radi se punim kapacitetom, sve ugovorene obaveze za maj biće ispunjene“, kaže predsjednik Upravnog odbora kompanije „Alumina“ Milorad Motika
Advokat „Alumine“, Vladimir Milošević pojasnio je nezakonitu blokadu računa ovog preduzeća.
„I druga bitna odluka je da je bilo Pavgordu, bilo Ukio banci pravnosnažno zabranjeno da blokira račin Alumine“, dodao je Milošević.
Iako je odluke potvrdio Viši privredni sud u Banjaluci, Osnovni sud u Zvorniku donio je dvije nove odluke kojima je omogućio Pavgordu da bude tražilac izvršenja protiv Alumine kao i da zaplijeni novčana sredstva, kaže advokat Vladimir Milošević.

Izvor: RTRS

Foto: RTRS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *