8:04 , петак , 23 август 2019
Početna / BIH / NA BATINE ODGOVORILA METKOM IZ PIŠTOLJA

NA BATINE ODGOVORILA METKOM IZ PIŠTOLJA

Vojnik prve klase Oružanih snaga BiH Ajla Sadiković hicem iz pištolja juče je ranila supruga Denisa Sadikovića jer ju je pretukao tokom žestoke svađe na parkingu u sarajevskom naselju Ciglane, saznaje “Glas Srpske”.

Prema nezvaničnim informacijama naoružanu Ajlu savladao je policajac koji nije bio na dužnosti, a slučajno se zadesio u blizini te je razoružao i pozvao kolege koje su je uhapsili.

Izvor blizak istrazi je kazao da je do sukoba između supružnika došlo zbog bračnih razmirica.

– Oni su već duže vrijeme imali problema u braku, zbog čega su se često svađali. Odnosi su bili poremećeni i zato su i odlučili da pokrenu brakorazvodnu parnicu koja je u toku – rekao je izvor blizak istrazi.

Dodao je da su njihove svađe kulminirale juče kada su se sreli na parkingu u ulici Merhemića trg i opet posvađali.

– Poslije galame i vrijeđanja, oni su počeli gurati jedno drugo te je Denis Ajlu udario nekoliko puta.  Sve se odigralo brzo, a ona je iz torbe izvukla pištolj “zastavu M57”, poznat kao “tetejac” te ispalila hitac prema njemu koji ga je pogodio u blizini prepona – rekao je naš izvor.

Ranjenom Denisu prvu pomoć pružili su ljekari Hitne pomoći na licu mjesta, a nakon čega je prevezen u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu.

U MUP-u Kantona Sarajevo potvrdili su da im je pucnjava prijavljena i da su uhapsili jednu osobu zbog toga, ali nisu navodili druge detalje.

– Dojavu o upotrebi vatrenog oružja dobili smo u 9.35 časova. Ne možemo  da otkrivamo više informacija jer je istraga u toku  – rekli su u MUP-u.

Uhapšena pripadnica OS BiH  do zaključenja ovog broja  “Glasa Srpske” nije bila ispitana u policiji niti je bila predata Tužilaštvu.

Zahvalnica

Vojniku Prve klase Oružanih snaga BiH Ajli Sadiković je 31. januara  uručena zahvalnica za obavljanje odgovornih dužnosti u jedinici, za visok nivo profesionalnosti, kolegijalnosti i timskog rada. Zbog čega je stekla visok nivo povjerenja kolega.

 

 

IZVOR-GLASSRPSKE

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *