14:48 , четвртак , 22 август 2019
Početna / VIJESTI / NAJBIZARNIJA PRIČA KOJU ĆETE DANAS PROČITATI

NAJBIZARNIJA PRIČA KOJU ĆETE DANAS PROČITATI

Američka studentkinja bila je uverena da se u njenom stanu nalazi duh, dok nije utvrđeno da je reč o provalniku koji je želeo da nosi njenu garderobu.

Studentkinja, identifikovana samo kao Medi, rekla je za „Foks 8“ da je nedeljama primećivala da se u njenom stanu događa nešto neobično.

Medi je iznajmljivala stan u Grinsborou, u blizini Univerziteta Severne Karoline gde je studirala, kada je počela da misli da u stanu ima duha.

„Komadi odeće i druge sitnice su nestajale iz mog stana. Po zidovima kupatila pojavljivali su se misteriozni otisci šaka, većih od mojih. Povremeno bih čula neobične zvuke, koji kao da su dopirali iza zidova, ili iz garderobera,“ rekla je ona.

Medi, uverena da ima duha u stanu, jednom je bojažljivo pitala „ko je to“, i dobila odgovor – „to sam ja, Dru“.

Pošto je to bilo previše za nju, ušla je u garderober da vidi o čemu je reč, i tamo zatekla potpuno nepoznatog čoveka, obučenog od glave do pete u njenu odeću. Odmah je pozvala policiju

Ispostavilo se da je muškarac, identifikovan kao Dru Soford, provalio u njen stan nekoliko dana ranije, dok je bila na putu. Ostao je tu sve vreme, jeo njenu hranu i nosio njenu odeću.

„Delovao je kao da nije sve u redu sa njim, ali nije mi pretio, niti pokušao da me dodirne,“ rekla je Medi.

Soford je uhapšen i optužen za upad na posed, a prosleđen je i na psihijatrijsko veštačenje.

IZVOR: MONDO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *