4:29 , субота , 23 јун 2018
Početna / VIJESTI / HRONIKA / NAKON ŠEST DANA PRETRAGE PRONAĐENO TIJELO KONSTANTINA STIJEPIĆA

NAKON ŠEST DANA PRETRAGE PRONAĐENO TIJELO KONSTANTINA STIJEPIĆA

Desetogodišnji Konstantin Stijepić iz Lopara pronađen je juče mrtav na lokalitetu Vis na planini Majevici, izjavila je portparol Centra javne bezbjednosti Bijeljina Aleksandra Simojlović.

20170312115421_416892

Simojlovićeva dodaje da je nestanak dječaka prijavljen od strane majke 07.marta 2017. godne u Policijsku stanicu Lopare.

„Od strane policijskih službenika izvršen je uviđaj lica mjesta. O svemu je obaviješteno nadležno tužilaštvo. U toku je istraga na utvrđivanju svih potrebnih i neophodnih činjenica i okolnosti“ izjavila je Aleksandra.

Prema nezvaničnim informacijama, tijelo dječaka pronađeno je nekoliko kilometara od mjesta nestanka, a pretpostavlja se da je dječak pao, jer je bila nizbrdica, i da je već prvog dana nestanka preminuo.

Tijelo dječaka odvezeno je na obdukciju.

U najvećoj potrazi do sada učestvovalo je oko 400 stručnjaka i civila, uz upotrebu savremene tehnike.

Teren su svakodnevno pretraživali pripadnici Policije Republike Srpske i Civilne zaštite, Oružanih snaga BiH, iskusni članovi spasilačke i gorske službe, lovci i mještani.

Dječak je bolovao od autizma i policija je ranije stanovništvu šire regije Lopara uputila poziv da detaljno pregledaju kuće i pomoćne objekte u kojima bi se Konstantin mogao skrivati.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *