21:22 , понедељак , 23 април 2018
Početna / BIJELJINA / NETAČNE INFORMACIJE KO JE KUPAC PAVLOVIĆ BANKE

NETAČNE INFORMACIJE KO JE KUPAC PAVLOVIĆ BANKE

Proteklih dana pojedini mediji baratali su vrlo nespretno podatkom da je Pavlović International Bank a.d., prodata gospodinu Slavenu Ristiću. RTV Slobomir ima sasvim drugačija saznanja i pouzdano tvrdimo da to nije tačna informacija.

56c84253-f424-4d7c-b189-75200a0a0a64-pavlovic-banka-u-bijeljini-718x446

Istina, poštujući aktuelnu poziciju u kojoj se Pavlović banka nalazi, gosp. Slaven Ristić bi, kao ugledan i uspješan privrednik, svakako dobrodošao kao eventualni ulagač i akcionar. Međutim, istinita informacija je da su sadašnji vlasnici banke postigli dogovor sa drugim zainteresovanim partnerom (potpisniku redova dobro poznato njegovo ime i poslovna karijera) o dokapitalizaciji Pavlović banke u aktuelnoj  XVII emisiji akcija. Novi partner, a još jednom napominjem kako bi pojedini mediji shvatili da su na pogrešnom tragu, nije Slaven Ristić, će ući u vlasničku i upravljačku strukturu Banke.

U ovom trenutku u toku je provođenje procedura za dobijanje potrebne prethodne saglasnosti za pomenutog partnera, koja će mu omogućiti uplatu novčanih sredstava u kapital Banke.

Nakon što se steknu potrebni uslovi, javnost će od strane aktuelnog vlasnika gosp. Pavlovića biti blagovremeno obavještena o imenu ulagača. S obzirom da znamo ko će biti novi partner Pavlović International Bank a.d. uvjereni smo da će sa njim banka biti još jača i pouzdanija.

 

Direktor RTV Slobomir

Mladen Stojanović

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *