12:03 , уторак , 19 фебруар 2019
Početna / BIJELJINA / OBUSTAVE SAOBRAĆAJA ZBOG BICIKLISTIČKE TRKE U SUBOTU

OBUSTAVE SAOBRAĆAJA ZBOG BICIKLISTIČKE TRKE U SUBOTU

Međunarodna biciklistička trka Beograd-Banjaluka proći će u subotu, 29. aprila, magistralnim putem od granice na Pavlović mostu do Bijeljine zbog čega će ova dionica biti kratkotrajno zatvorena za saobraćaj, najavljeno je iz Policijske uprave Bijeljina.

22880

Saobraćaj će biti zatvoren u subotu, 29. aprila od 12.45 do 13.30 časova na dijelu magistralnog puta od Graničnog prelaza Pavlovića most do kružnog toka kod Tržnog centra „Fis“ u Bijeljini.

U istom periodu biće zatvoreni dijelovi gradskih ulica Komitska, Mučenika Romanovih, Srpske dobrovoljačke garde, Majevičke ulice do raskrsnice sa Ulicom Miloša Obilića, dio Ulice Miloša Obilića do raskrsnice sa Ulicom Sveti Sava, ulice Nikola Tesla, Zmaj Jovina, Žrtava fašističkog terora i Ulica Patrijaha Pavla.

Istoga dana u Bijeljini će biti potpuno zatvoren saobraćaj u Ulici Vuka Karadžića od 10.30 do 17.00 časova zbog održavanja sportske manifestacije u organizaciji Regionalnog kluba Međunarodnog policijskog udruženja /IPA RK/ Bijeljina.

Iz policije su pozvali sugrađane da u periodu najavljenih obustava koriste alternativne pravce, kako ne bi došlo do zastoja saobraćaja u gradu.

 

IZVOR-POLICIJSKA UPRAVA

FOTO:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *