5:01 , недеља , 22 април 2018
Početna / BIH / OD JANUARA JEDINSTVENA CIJENA POZIVA PREMA FIKSNIM MREŽAMA

OD JANUARA JEDINSTVENA CIJENA POZIVA PREMA FIKSNIM MREŽAMA

Kompanija „Telekom Srpske“ uvešće od 1. januara jedinstvenu cijenu za pozive prema fiksnim mrežama u BiH, u iznosu od 0,040 KM po minuti, bez PDV-a, saopšteno je iz Regulatorne agencija za komunikacije /RAK/ BiH.

fiksna-telefonija-cat

Za korisnike osnovnog tarifnog paketa, cijena poziva unutar fiksne mreže „Telekoma Srpske“ ostala je na istom nivou, dok je cijena poziva prema drugim

fiksnim mrežama u BiH snižena za 23,08 odsto.

Kompanija „Bh telekom“ će od 1. januara uvesti jedinstvenu cijenu za pozive prema fiksnim mrežama u BiH u okviru osnovnih tarifnih paketa, u iznosu od 0,042 KM po minuti, bez PDV-a.

Za korisnike osnovnog tarifnog paketa, cijena poziva unutar fiksne mreže „Bh telekoma“ povećana je za 27,27 odsto, dok je cijena poziva prema drugim fiksnim mrežama u BiH snižena za 19,23 odsto.

„Bh telekom“ ukinuo je popust na cijene poziva unutar fiksne mreže u periodu slabog saobraćaja, radnim danima od 19.00 do 7.00 časova, te nedjeljom i državnim praznicima, saopšteno je iz RAK-a.

Kompanija „Hrvatske telekomunikacije“ uvešće jedinstvenu cijenu za pozive prema fiksnim mrežama u BiH, u iznosu od 0,048 KM po minutu, bez PDV-a.

Za korisnike osnovnog tarifnog paketa, cijena poziva unutar fiksne mreže „Hrvatskih telekomunikacija“ povećana je za 37,14 odsto, dok je cijena poziva prema drugim fiksnim mrežama u BiH nepromijenjena.

 

Izvor: InfoBijeljina.com

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *