16:30 , недеља , 18 август 2019
Početna / SPORT / ODLIČNA VIJEST: OGNJEN KUZMIĆ NAPUSTIO BOLNICU!

ODLIČNA VIJEST: OGNJEN KUZMIĆ NAPUSTIO BOLNICU!

Konzilijum ljekara dopustio je košarkašu da kod kuće nastavi liječenje od posljedica udesa.

Dan nakon što je dao prvu izjavu i potvrdio svima da se oporavlja od teške saobraćajne nesreće, centar reprezentacije Srbije i Crvene zvezde Ognjen Kuzmić pušten je na kućno liječenje.

„Ljekari su izuzetno zadovoljni oporavkom centra crveno-bijelih, koji oporavak nastavlja u društvu porodice, ali uz konstantne kontrole i nadzor ljekara. Košarkaš Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić, pušten je u četvrtak uveče na kućno liječenje“, saopštila je Zvezda u četvrtak.

Klub sa Malog Kalemegdana naveo je i razlog te odluke.

„Konzilijum ljekara koji je i u četvrtak bio uz Ognjena i obavio kontrolne preglede, zadovoljan zdravstvenim stanjem Zvezdinog košarkaša, odlučio je da Ognjen svoj oporavak nastavi u krugu porodice, ali uz česte i detaljne kontrole koje će se obavljati i u narednom periodu„.

Klub se još jednom zahvalio ljekarima iz Banjaluke i Beograda koji su maksimalnim angažmanom učinili nešto što se prije 11 dana činilo nemogućim – a to je sanacija teških povreda i oporavak do te mjere da Ognjen Kuzmić može kući, uz budan nadzor i kontrole ljekara koji su najzaslužniji za njegov oporavak.

Takođe, odlična vijest je i da je Kuzmićev prijatelj takođe sve bolje.

„Klub izražava veliko zadovoljstvo i povodom vijesti koju je dobio od ljekara iz Banja Luke i porodice Bogdana Ilića, koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći sa Ognjenom, da će iBogdan sa čijom porodicom je klub bio u stalnom kontaktu, biti u petak pušten na kućno liječenje„.

„KK Crvena zvezda mts još jednom se ovom prilikom zahvaljuje svima koji su u prethodnom periodu iskazivali veliku brigu i pružali ogromnu podršku Ognjenu Kuzmiću u ovoj velikoj borbi, koja je na sreću okončana velikom pobjedom našeg ‘Kuzme’, poruka je crveno-bijelih.

 

IZVOR-MONDO

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *