19:23 , среда , 15 август 2018
Početna / BIJELJINA / ODRŽAN KONCERT ZA POMOĆ DJECI OBOLJELOJ OD MALIGNIH BOLESTI

ODRŽAN KONCERT ZA POMOĆ DJECI OBOLJELOJ OD MALIGNIH BOLESTI

U Bijeljini je sinoć održan humanitani koncert za pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti. Koncert je, povodom 15. februara – Svjetskog dana djece oboljele od malignih bolesti, organizovala zdravstvena ustanova Specijalistički centar „Kuća zdravlja“ iz Bijeljine.

20170215215004_229773

Djela svjetskih klasika na klasičnoj harmonici večeras je izveo svjetski virtuoz Dušan Sekulić, a u okviru koncerta svoj humani doprinos dali su i ovaj put članovi Hora „Srbadija“.
Izvršni direktor za medicinska pitanja „Kuće zdravlja“ Aleksandra Ostojić novinarima je rekla da je večerašnja aktivnost jedna u nizu aktivnosti zaposlenih u ovoj zdravstvenoj ustanovi i da ih čini srećnim da mogu bilo kako da pomognu i olakšaju roditeljima i njihovoj bolesnoj djeci.

Predstavnici Udruženja roditelja djece oboljele od malignih oboljenja „Iskra“ zahvalili su organizatorima večerašnje aktivnosti, ističući da svaka pomoć dobro dođe, posebno organizovana kao večeras, tako da ju je posjetio veliki broj ljudi dobre volje.

Izrazivši zahvalnost, roditelji su ponovili da ova i slične pomoći svakako dobro dođu, odnosno olakšaju im liječenje i borbu za ozdravljenje njihovih mališana.

Koncert je održan u prepunoj sali Centra za kulturu „Semberija“.

Ulaz je bio slobodan, a dobrovoljni prilog posjetioci su imali priliku da ostave u jednu od postavljenih kutija.

Sva prikupljena sredstva namijenjena su Udruženju roditelja djece oboljele od malignih oboljenja „Iskra“ iz Bijeljine.

IZVOR-GLAS SRPSKE

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *