12:45 , петак , 20 јул 2018
Početna / BIH / ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA GRADSKOG AKTIVA MLADIH SDS-A

ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA GRADSKOG AKTIVA MLADIH SDS-A

 

U Bijeljini je održana Izborna skupština gradskog Aktiva mladih SDS-a, a prethodno su u svim mjesnim odborima sprovedeni izbori za ovaj aktiv.

igor+ostojic

Sekretara Gradskog odbora SDS-a Bijeljina Danko Novaković rekao je da je za ovu skupštinu izabran 221 delegat, a prisustvovalo je 203 delegata.

„Večeras je izabran Gradski odbor Aktiva mladih od 73 člana. Ovim se približavamo kraju redovnih izbora u Gradskog odbora SDS-a Bijeljina, a ciklus završavamo 1. novembra, kada će biti sprovedeni izbori za Aktiv žena“, rekao je Novaković novinarima.

Predsjednik Mladih SDS-a Republike Srpske Igor Ostojić izrazio je zadovoljstvo činjenicom da su mladi SDS-a sproveli izbore u svim opštinskim odborima i da je odziv na svim skupštinama bio masovan.

Ostojić, koji je predsjednik Mladih SDS-a Gradskog odbora Bijeljina, kaže da se ova aktivnost sprovodi u okviru redovnih stranačkih izbora.

„Podmladak SDS-a u Bijeljini danas broji više od 2.500 mladih i aktivista, čime se svrstavamo u najbrojniju i najmoćniju stranačku omladinsku organizaciju na području Bijeljine i Semberije“, rekao je Ostojić i dodao da raduje činjenica da je broj mladih u SDS-u sve veći.

Predsjednik SDS-a Mladen Bosić, čiji je dolazak u Bijeljinu bio najavljen, nije prisustvovao Izbornoj skupštini Altiva mladih SDS-a.

Izvor: InfoBijeljina.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *