8:09 , четвртак , 17 јануар 2019
Početna / BIJELJINA / ODRŽANO DONATORSKO VEČE ZA DNEVNI CENTAR

ODRŽANO DONATORSKO VEČE ZA DNEVNI CENTAR

U Bijeljini je sinoć održano donatorsko veče za opremanje dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju koji će biti smješten u novom objektu Centra za socijalni rad.

Organizatori ove humane akcije su Centar za socijalni rad i Hotel „Drina“ u Bijeljini koji je ustupio banket salu i organizovao nastup srpskih estradnih zvijezda.

donatorsko-vece

Generalni menadžer hotela Draško Bojić rekao je da Jelena Broćić, Nataša Đorđević, Ćana, Radiša Urošević i Aca Resavac na donatorskoj večeri nastupaju bez honorara.

Prema njegovim riječima, do početka večeri prodato je 250 ulaznica po cijenu od 50 KM, a brojni gosti kupuju ulaznice na samoj donatorskoj večeri.

Donacije za opremanje dnevnog centra skupljaju se u kutijama koje su postavljene u Hotelu „Drina“ i u gradskom Centru za socijalni rad, a otvoren je i žiro-račun na koji se mogu uplatiti sredstava.

Prema podacima Centra za socijalni rad, u Bijeljini živi 700 djece sa poteškoćama u razvoju, a u dnevnom centru će za početak biti mjesta za osmočasovnu njegu i rad sa 30 do 50 djece.

Za potpuno opremanjeprvog dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju u Bijeljini potrebno je 100.000 KM.

IZVOR AGENCIJE

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *