6:26 , уторак , 24 април 2018
Početna / REPUBLIKA SRPSKA / PARLAMENT SRPSKE O PRODAJI RŽR LJUBIJA

PARLAMENT SRPSKE O PRODAJI RŽR LJUBIJA

Narodna skupština Republike Srpske nastavlja danas redovnu sjednicu na čijem dnevnom redu je i prijedlog odluke o davanju saglasnosti na odluku Vlade Srpske o prodaji 65 odsto akcija osnovnog kapitala Rudnika željezne rude Ljubija iz Prijedora.
NSRS
Iz Sindikata radnika Arselor Mitala uoči sjednice još jednom su od poslanika zatražili da glasaju protiv odluke o prodaji akcija Ljubije kompaniji Izraeli investment grup. Istovremeno, Udruženje građana, dioničara-akcionara i udjeličara u društvima i investicionim fondovima u BiH, poslalo je otvoreno pismo akcionarima RŽR Ljubija, u kojem traže hitno sazivanje vanredne skupštine RŽR Ljubija.
Poslanici će na današnjoj sjednici razmatrati i informaciju o sprovođenju Strategije Republike Srpske za suzbijanje nasilja u porodici do 2019. godine, kao i informaciju o realizaciji Programa i Strategije razvoja sporta u Srpskoj za prošlu godinu.
U nastavku sjednice trebalo bi da bude razmatran i prijedlog odluke o prihvatanju zaduženja Republike Srpske prema Svjetskoj banci – Međunarodnoj banci za obnovu i razvoj, po projektu podrške zapošljavanju.

Izvor: RTRS

Foto: RTRS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *