0:47 , недеља , 17 фебруар 2019
Početna / SPORT / PARTIZANOV DUG OKO 15.000.000 EVRA

PARTIZANOV DUG OKO 15.000.000 EVRA

U Humskoj su proteklih dana sa nestrpljenjem iščekivali zvaničan izveštaj Revizorske kuće, o visini Partizanovih dugovanja zaključno sa decembrom 2014. godine. Taj posao je završen, a izgleda da je dug još veći nego što se do sada govorilo.

FK PARTIYAN

Da još jednom podsjetimo, na Izbornoj skupštini Partizana, krajem prošle godine, odlazeći potpredsjednik crno-belih Ratomir Babić je konstatovao da su dugovanja kluba u tom trenutku oko 13 miliona evra.

Ta cifra se pominjala i ovih dana, kao orijentaciona, dok angažovana Revizorska kuća ne završi svoj posao i obelodani precizne podatke.

Juče se tim povodom oglasio i generalni direktor Partizana Miloš Vazura, koji je izrazio očekivanje da će pominjani iznos biti zvanično veći za oko milion evra, ali “Novosti“ večeras prenose svoja saznanja da su revizori došli do brojke od 14.900.000 evra!?

Taj podatak još uvek nije zvanično objavljen, jer će tim povodom, u četvrtak od 15 časova, najpre zasjedati Upravni odbor kluba, pa će tek onda javnost biti upoznata sa svim bitnim detaljima.

To je istakao i aktuelni potpredsednik kluba Milorad Vučelić u izjavi “Novostima“.

“U ovom trenutku, pre upoznavanja svih članova uprave sa rezultatima revizije, ne bih da izlazim sa bilo kakvim brojkama“, dodao je Vučelić.

Prema tome, situacija u Humskoj je još lošija nego što se do sada predstavljalo, ali da prije donošenja bilo kakvih zaključaka, ipak sačekamo i zvaničnu potvrdu iz kluba.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *