7:32 , subota , 16 decembar 2017
Početna / REPUBLIKA SRPSKA / PAVIĆ: OČEKUJEM DA ĐOKIĆ PODNESE OSTAVKU

PAVIĆ: OČEKUJEM DA ĐOKIĆ PODNESE OSTAVKU

Predsjednik Demokratskog narodnog saveza /DNS/ Marko Pavić izjavio je danas da očekuje da ministar indsutrije, energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić podnese ostavku.

marko_pavic_DNS_419655281-700x402

“Umjesto da je ministar razmišljao o ostavci, jer nije dobio podršku /Narodne/ skupštine /Republike Srpske/, on neprestano kritikuje svoje političke ili neke druge neistomišljenike. Smatram da je to u ovom momentu strašno”, rekao je Pavić na konferenciji za novinare u Prijedoru.

On je naveo da je vjerovao da je, nakon odluke Narodne skupštine Republike Srpske da se ne da saglasnost o prodaji većinskog paketa akcija Rudnika željezne rude /RŽR/ “LJubija”, to završena stavr i da o tome nema šta diskutovati jer je najviši organ donio odluku.

“Zaista se nisam oglašavao jer sam mislio da je sad na nama da se brinemo o trenutnom stanju, o budućnosti i slično. Međutim, neki ministri iz dana u dan ponavljaju kako su oni bili u pravu, kako skupština nije i slično. Znači, oni koje je birala skupština odjednom su se drznuli da kažu da ta ista skupština nije u pravu”, dodao je Pavić.

IZVOR-AGENCIJE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *