4:27 , уторак , 20 август 2019
Početna / BIJELJINA / PAVLOVIĆ U TRCI ZA PREDSJEDNIKA /VIDEO/

PAVLOVIĆ U TRCI ZA PREDSJEDNIKA /VIDEO/

Slobodan Pavlović vlasnik i osnivač kompanije Slobomir iz Bijeljine,ulazi u trku za predsjednika Republike Srpske.Nakon što je proteklih dana intezivirao kampanju prikupljanja potrebnih 3000 potpisa koje predviđa izborni zakon BiH,eksluzivno za Televiziju Slobomir potvrdio je da u predsjedničku trku ulazi kao nezavisni kandidat.Osnovni motiv Pavloviću za kandidaturujeste kreiranje boljeg poslovnog ambijenta što će uzrokavati kvalitetniji život svakog pojedinca u Republici Srpskoj.Nakon krupne životne odluke nije zaboravio da iskaže zahvalnost građanima Semberije na ukazanom povjerenju.

5 komentari

 1. Dostojan! Covjek sa vizijom, kapitalom i svjetskim vezama.

 2. R.Srpska ima sansu da postane mala Svajcarska. Zato,podrzimo ovog velikog covjeka uvijek spremnog za velika djela.
  Svi izidjimo na izbore kome je buducnost mila i zaokruzimo Pavlovica kao spas R.Srpske.

 3. Pobedice,jer covjek je izvor ideja koji godinama teku ka RS. Uz to ima i veze u svetu,kapital koji ga preporucuje u visoka drustva i postovanje . Sa Trampom je na“Ti“,sa bankarima od ugleda ,koliko puta sam bio prisutan, doruckuje,ruca. Njegova politika je rad i kako pomoci ,kako pojedincu tako i sire.
  Isticem da sam Musliman iz RS ali nas je taj divni covjek uvijek primao i pomagao kao svoje,ne pitajuci koje sam vjere ili politicke partije.
  Isticem,,takav covjek treba na celu RS koji ujedinjuje,miri zavadjene i pozivom na zajednicki rad ukida svaku vrstu diskriminacije a to RS sada treba,vise nego ikada.
  Ja i moja familija nemamo alternativu.Pavlovic je za nas „nas covjek“,nasa radost i nasa buducnost.

 4. Omare, rekao si istinu. Bas je takav Gdin Pavlovic. Mene je izvadio iz blata i koliko je nasih naslo spasa u njegovu kancelariju koju smo iz miloste zvali ambasada.
  Njemu nije bilo mrsko da za nase potrebe ide po banaka i gleda da nam spasi kuce,stanove…
  Ne postoji Musliman u Cikagu a da moze reci ruznu rijec za g-dina Pavlovica.
  Pavlovic je UJEDINITELJ,kako razlicitih ideja,tako i ljudskih osobina koje krase ovog divnog covjeka i kao takvog ga trebamo podrzati .
  Volio bih da procitam malo vise o velikoj ulozi ovoga covjeka u preobrazaju,dobrim namjerama i pomoci ovog covjeka koji je bio nas ponos i spas.
  Tabloidi i narucivanje tekstova protiv gospodina Pavlovica ne „piju vodu“,jer mi znamo o kakvom se formatu covjeka radi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *