11:37 , понедељак , 18 фебруар 2019
Početna / BIJELJINA / PLJAČKA PEKARE U CENTRU BIJELJINE

PLJAČKA PEKARE U CENTRU BIJELJINE

Teška krađa izvršena je u pekari u Bijeljini iz koje je odnesen novac, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

Policija navodi da se provala dogodila protekle noći u 2:15 časova u Ulici Gavrila Principa. Ovo je za našu medijsku kuću potvrdila portparol bijeljinskog CJB Aleksandra Simojlović u dopisu u kome nas izvještava o narušavanju javnog reda i mira na području grada u protekla 24 časa.

Nezvanično saznajemo da su provalnici obili ulazna vrata pekare „Lazić“ u centru grada, I tom prilikom ukrali 3.600 KM.
policija-rs-

Nakon obavljenog uviđaja lica mjesta u toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela ove teške krađe.
u protekla 24 casa na podrucju koje operativno pokriva CJB Bijeljina, prijavljena su dva krivicna djela oba u Bijeljina, zabiljezeno je jedno narusavanje javnog reda i mira, te cetiri saobracajne nezgode sa manjom materijalnom stetom.

“Policijskoj stanici Bijeljina, 25.04.2016. godine u 02,15 casova, od strane radnika pekare koja se nalazi u ulici Gavrila Principa u Bijeljini prijavljeno je, da je izvrsena provala u objekat. Od strane policijskih sluzbebika izvrsen je uvidjaj lica mjesta. Po izjavi ostecenih otudjen je novac. Rad na rasvjetljavanju djela je u toku”, navela je Simojlovićeva.

Izvor: RTV Slobomir/InfoBijeljina

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *