9:57 , уторак , 19 фебруар 2019
Početna / BIJELJINA / POČETAK SEZONE NA BAZENIMA 5. JUNA

POČETAK SEZONE NA BAZENIMA 5. JUNA

Turistička sezona na otvorenim bazenima Banje Dvorovi u Bijeljini počeće u ponedjeljak, 5. juna, najavio je direktor Banje Petar Vidaković.

banja-dvorovi

Vidaković je rekao  da je radnicima Banje danas isplaćena jedna od zaostalih plata i da ne očekuje da će biti štrajka, koji je ranije najavljivan kao mogućnost.

Prema njegovim riječima, Banja Dvorovi ima 63 radnika kojima duguju šest plata.

„Nadam se da neće biti štrajka i da krećemo sa sezonom za koju očekujem da će biti uspješna“, istakao je Vidaković.

On kaže da bi Banja trebala da dobije pomoć od Grada Bijeljina putem rebalansa budžeta i da će, uz sklopljene ugovore za Banju i dobrim radom bazena tokom četiri ljetna mjeseca, do septembra uspjeti da isplate dugove za plate zaposlenima i dio ranijih obaveza.

Banja Dvorovi ima olimpijski bazen, dva rekreativna i dva bazena za djecu napunjena termomineralnom vodom, a tokom sezone bazene posjeti i do 70.000 gostiju.

U kompleksu otvorenih bazena uređeni su sportski tereni i bogata ugostiteljska ponuda, a spasioci koji su prisutni na svim bazenima su profesori fizičke kulture koji su obučeni i licencirani za ovaj posao.

Direktor Banje kaže da se cijena ulaznica na bazene nije mijenjala i košta pet maraka za odrasle i tri marke za djecu, dok je cijena sezonske karte 100 KM za odrasle i 50 KM za djecu.

 

IZVOR-INFOBIJELJINA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *