16:35 , недеља , 18 август 2019
Početna / SVIJET / PONOVO OSVOJIO MILION

PONOVO OSVOJIO MILION

Muškarac iz jugoistočne Francuske prošli mesec na lutriji je osvojio milion evra, a kad su ga iz prodajnoga mesta u regiji Haute-Savoie, gde je uplatio dobitni listić, nazvali kako bi mu saopštili sretnu vest, dotični gospodin je, prenosi BBC, zvučao poprilično ravnodušno.

Ali, njegova reakcija možda i nije toliko čudna s obzirom da se istom muškarcu posrećilo i 2016. godine, i tad je osvojio milion evra.

– Valjda se čovek već navikao da dobija – komentirali su kroz smeh zaposlenici koji su „dvostrukom srećkoviću“ prodali listić, prenosi „Jutarnji list„.

BBC piše kako je Francuz nastavio igrati, i to svake nedelje, a njegov drugi dobitak u manje od dve godine matematički se može izračunati ovako: jedan naspram 16 biliona (1 bilion = 1.000.000.000.000). Ali, ni to ga neće zaustaviti, igraće i dalje jer, izjavio je za francuske medije, „veruje kako dobre stvari dolaze/događaju se tri puta“.

Osim Francuza, koji je i ovaj put hteo da ostane anoniman, sreća se itekako „osmehnula“ i nekome na drugome kraju sveta – naime, prošli mesec jedna Australijanka u samo nedelju dana dvaput je dobila na lutriji, čime je bankovni račun „podebljala“ za ukupno oko dva miliona.

IZVOR: BLIC

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *